5 MOTIVE PENTRU A AVEA LA EVENIMENT O CABINA FOTO

ianuarie 7, 2023 Admin Fara Categorie

Ai participat la nunți sau botezuri la care era instalata o cabină foto pentru invitați? Te-ai întrebat de ce atât de mulți oameni de la aceste evenimente roiesc în jurul cabinei foto si de-abia așteaptă sa realizeze cât mai multe fotografii pe care să le păstreze amintire? Iată mai jos unele motive pentru care o cabina foto la nunta și botez (https://cabinawtf.ro/) are un succes atât de mare.

Distracție pentru toate vârsteleblank

Indiferent de vârsta invitaților, toți vor dori să profite de cabina foto a evenimentului. Cei mici pot face poze cu bunicii si părinții. Tinerii pot face poze cu prietenii. Toți vor rămâne cu amintirea evenimentului. Iar fotografiile ies pe loc si invitații pleacă cu ele acasă. Le păstrează și au amintiri minunate.

Nostalgieblank

Acum, toata lumea face poze cu telefonul mobil. La orice eveniment putem face mii de poze, dar ne mai aducem aminte cum erau vremurile când aveam doar 24 sau 36 de poziții in aparatul foto si trebuia sa le drămuim cu grija? Ne adunam cu toții in poza si surprindeam momentele frumoase. Cu cabina foto putem sa ne îngrămădim cu toții in același cadru si să surprindem astfel momente speciale.

Tematicablank

Îți dorești ca nunta sau evenimentul tău sa aibă o tematică anume? Poate supereroi, anii ’20 sau vacanțe exotice? Firma de servicii de închiriere cabina foto – photo booth (https://cabinawtf.ro/photo-booth-ghid-complet-evenimentul-tau/) – se ocupă și de recuzita, dar si de aranjarea fotografiilor pentru a se potrivi cu tematica aleasă.

Rezultate de o calitate profesionalăblank

Cabina foto beneficiază de o tehnologie de ultima generație si oferă fotografii de cea mai înalta calitate. Aceasta este posibila folosind: aparat foto profesional, din gama DSLR, computer cu procesor Intel i5, ecran tactil pentru operare facilă, imprimantă foto rapidă, cu rezoluție înalta.

Amintiri personalizateblank

De ce să oferi amintire de nunta o cutiuță de bomboane pe care toți o vor ignora? Ai ocazia sa oferi un cadou inedit de care invitații se vor bucura si își vor aduce aminte cu drag. Idee: oferă un breloc gol si fiecare invitat să își realizeze o fotografie la cabina si sa o pună in breloc.

blankCabina foto – factorul cheie pentru distracția invitaților la evenimentul tău! Fie că este vorba de nuntă, botez, bal, petrecere sau altă sărbătoare, cabina foto este un ”magnet” pentru invitați și garanția că vor păstra amintiri foto minunate. Daca aveti un eveniment si doriti o cabina foto pentru distractie, amuzament si amintiri de neuitat, e momentul sa o rezervati la pretul actual. Oferta noastra se adreseaza persoanelor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Arges, Prahova si Teleorman.

Cabina foto reprezintă o activitate distractiva si pentru cei care nu dansează la nunta sau botez. Este o metoda de divertisment care mulțumește pe cei mai mulți dintre invitați. Și este în mod clar si o metoda buna de socializare, ce potrivește perfect cu orice tematica de eveniment.

blank
Admin

Leave your comment