Cabina Foto Modernă

Cabina foto în forma actuală, pe care unii ați vazut-o probabil la un eveniment, este rezultatul experienței noastre.

Am început cu un webcam și am ajuns să ne dăm seama că dacă dorim să oferim calitate trebuie să facem upgrade la un aparat foto profesionist DSLR.

Și performanța calculatorul este foarte importantă, pentru că dorim ca grafica să se realizeze în cel mai scurt timp posibil, astfel că am ales calculatoare de generație noua pentru ca experiența să fie una fără cusur.

Și nu în cee din urmă lumina, pentru că o fotografie bună se realizează doar dacă ai lumină de calitate și suficientă. Așa că am renuntat la trepiedele cu becuri de studio și umbrele, folosim lumină flash pentru a fi siguri că prindem orice moment, chiar și ăla când mireasa are ochii închiși iar mirele gura căscată. Uneori se mai întâmplă și asta, spre hazul tuturor, dar ne mișcăm rapid și refacem poza, pentru ca în final fotografia să fie una memorabilă.

Cabina foto pentru evenimente

Cabina noastre

In prezent dispunem de 4 cabine foto!

Prima noastră cabină foto a fost și va rămâne televizorul sport convertit în cabină foto, un proiect îndrăzneț, din care am învățat multe. Dar pe care l-am și perfectionat în timp, pentru iubitorii de nostalgie sau la evenimentele unde se dorește ceva mai ieșit din comun. Această cabina nu mai poate fi inchiriată, pentru ca sta la odihna!

La București avem patru cabine foto, ușor de transportat și montat la orice eveniment, ceea ce ne da posibilitatea sa fim prezenti la mai multe evenimnete in aceeasi zi.

blank

Imprimare rapidă și de calitate

Toate cabinele noastre vin cu imprimante prin sublimare de capacitate mare.

Ce inseamna asta ? Păi, înseamnă că invitații vor aștepta aproximativ 12 secunde pentru a primi fotografia, pozele sunt printate pe hârtie de calitate mai groasă ( de aceea sunt și ușor curbate când ies din imprimante) cu un strat special de lac care le face rezistente la apa. Amintim și de garanția producatorului că vor rezista 100 de ani! Capacitatea imprimantelor pe rolă este de 450 de poze, asistentul nu trebuie să stea să alimenteze continuu imprimanta în timpul evenimentului.

De aceea nu veți vedea poze de la evenimentele noastre care sa își pierd culoarea în timp!

Formate pe care le putem imprima:

  1. 5X15 cm
  2. 10×15 cm
  3. 15×15 cm
  4. 20×15 cm