Ce trebuie să știi despre cabina foto

iulie 28, 2023 Admin Fara Categorie

Cabina foto este un factor cheie pentru distracția invitaților la evenimentul tău. Fie că este vorba de nuntă, botez, bal, petrecere sau altă sărbătoare, cabina foto este ”magnet” pentru invitați și garanția că vor păstra amintiri foto minunate.

Tehnic, cabina foto este formată din următoarele elemente: aparat foto digital performant, imprimantă profesională pentru fotografii, fundal/decor pentru fotografiile invitaților, laptop cu ecran touch-screen pentru a vizualiza fotografiile înainte de tipărirea lor, blitz.

În general vorbim de o cabină foto deschisă, pentru care ar fi suficient un spațiu de 3m x 3 m unde să fie instalată, de regulă în interiorul sălii de evenimente sau la intrare pentru a fi vizibilă de către invitați.

 

blankÎnainte de a da startul căutărilor pentru cabina foto potrivita, trebuie să iei în calcul anumite aspecte:

  • ai nevoie de calitate, așa că aparatele utilizate pentru realizarea fotografiilor trebuie să fie profesioniste. Acestea trebuie să realizeze fotografii indiferent de condițiile de lumină în care cabina va fi instalată. Din păcate, de prea puține ori poți controla lumina de care vei avea parte la locația evenimentului tău. De asemenea, dacă evenimentul se va desfășura seara, este bine sa te asiguri că fotografiile vor ieși la fel de frumoase și la lumina artificială sau în condiții de lumină scăzută.
  • îți trebuie o ofertă de preț pliată după nevoile și cerințele tale. Analizează și discută cu furnizorul, pentru a te asigura că prețul reflectă și calitatea serviciilor oferite de acesta. Trebuie să ai în minte că nu întotdeauna prețul cel mai mare reflectă și cele mai bune servicii.
  • e necesar să știi de la bun început care va fi numărul de fotografii disponibile pentru fiecare invitat în parte. Trebuie să te asiguri că fiecare dintre aceștia va pleca acasă cu câte o amintire printată. Solicită informații despre numărul de fotografii pe care fiecare invitat îl poate realiza la cabina foto.
  • recuzita și grafica fotografiilor sunt printre cele mai importante elemente ale unei cabine foto. Acestea sunt de fapt elementele distractive și cele care influențează numărul de zâmbete de pe chipurile invitaților tăi. Dacă ai un eveniment cu o tematică anume, solicită furnizorului ca toată recuzita și grafica fotografiilor să se potrivească.
  • informează-te din timp dacă la sala unde va avea loc evenimentul există spațiul necesar pentru instalarea cabinei foto, discută cu managerul locației sau șeful de sală acest aspect când hotărâți modul de aranjare a sălii.

blankFie că e vorba de nunta voastră sau de botezul noului membru al familiei, distracția trebuie să fie pe măsură. Alături de invitații tăi trebuie să trăiești cele mai frumoase momente. Tocmai de aceea îți sugerăm să apelezi la varianta închirierii unei cabine foto. Cu siguranță nu vei da greș și vă veți distra cu toții așa cum de mult nu ați mai făcut-o. Cabina foto iți oferă pe loc cele mai frumoase amintiri, fotografii printate cu bandă magnetică ce pot fi oferite ca mărturii. Toate fotografiile sunt imprimate pe hârtie de înaltă calitate și oferite cadou tuturor invitaților. De aceea invitații trebuie informați că vor face poze gratuit, nu vor avea nimic de plată. De multe ori am întâlnit la evenimente persoane care priveau cabina de la mese dar nu veneau la poze crezând că se plătește!

 

 

Cabina foto reprezintă o activitate distractiva și pentru cei care nu dansează la nuntă sau botez. Este o metoda de divertisment care mulțumește pe cei mai mulți dintre invitați, indiferent de vârstă. Și este în mod clar și o metodă bună de socializare, ce se potrivește perfect cu orice tematică de eveniment.

Data viitoare vom prezenta ce trebuie să discuți cu furnizorul de servicii la cabina foto, pentru a avea un eveniment reușit. Pe curând!

blank
Admin

Leave your comment