De ce să alegi cabina foto WTF pentru nunta ta

Cabina Foto Nunta
Sunt multe aspecte pe care trebuie să le iei în calcul atunci când te gândești la organizarea nunții tale de vis. De la găsirea locației potrivite pentru voi, mirii, dar și pentru invitații voștri și până la alegerea unor elemente de divertisment care să îi facă pe toți cei care participă să spună: Ați avut o nuntă pe cinste! Cel mai bine este ca la început să pornești cu întrebarea: “Ce anume nu trebuie să ne lipsească de la nunta noastră?” sau “Cum putem să ne distrăm cel mai bine la nunta noastră?”

Probabil ca până astăzi ai auzit și chiar ai și participat la diferite evenimente la care invitații s-au distrat și amuzat împreună cu cei dragi cu ajutorul unei cabine foto. Cabina foto a devenit în ultimii ani elementul și atracția principală care reușește să aducă zâmbetul pe buzele tuturor invitaților. Și pentru că îți dorești ca evenimentul tău să fie unul memorabil, ne dorim să îți oferim toate motivele pentru care ar trebui să alegi o cabină foto la nunta ta.

Ce este o cabina foto?

Cabina Foto Nunta

Chiar dacă se întâmplă ca termenul „cabină” să te ducă cu gândul la un spațiu închis în care invitații tăi vor fi nevoiți să intre, lucrurile nu stau deloc așa. Cabina foto joacă de fapt rolul unui studio foto mobil, care include toate elementele necesare pentru realizarea unor fotografii memorabile: decor, fundal, propsuri și alte tipuri de recuzită și amuzament. Cabina foto este spațiul în care invitații tăi vor realiza amintiri memorabile și care le va completa distracția.

Cu siguranță alegerea unei cabine foto nu va înlocui alegerea fotografului evenimentului tău. Însă este bine să știi că de multe ori invitații au tendința de a fi constrânși și puțin mai reținuți atunci când sunt fotografiați de către un fotograf profesionist. Cabina foto joacă aici rolul de a da frâu liber imaginației invitaților tăi și de a-i face să se simtă în largul lor. Distracția și amuzamentul fiecăruia sunt doar câteva din aspectele pe care o cabină foto le scoate la suprafață în cea mai importantă zi din viața ta.

Cum sa aleg cabina foto potrivita pentru evenimentul meu?Cabina Foto Nunta

Aceasta este poate una dintre cele mai frecvente întrebări pe care viitorii miri o au atunci când se gândesc la alegerea unui photobooth. Cel mai important este să te asiguri că furnizorul de astfel de servicii are toată tehnologia necesară pentru a realiza cele mai frumoase fotografii. Aruncă un ochi peste galeria foto de exemple de cabină foto disponibilă în site, roagă persoana de contact să îți ofere câteva detalii despre aparatul foto utilizat sau poți chiar solicita câteva fotografii în plus fata de cele regăsite pe website pentru a te convinge că respectivă cabină foto îți îndeplinește toate dorințele. Discută deschis cu furnizorul și adresează orice întrebare pe care o ai. Nu este nici o problema să nu fi convins din prima, până la urmă este important să alegi cabina foto potrivită evenimentului și gusturilor tale.

Exista mai multe pachete pentru serviciile de cabina foto. Cum îl aleg pe cel potrivit?

De cele mai multe ori pachetele de servicii pentru cabina foto sunt împărțite în funcție de durata de timp în care te vei bucura de ea și de serviciile auxiliare oferite. Pachetele pot fi împărțite pe o durată de patru, șase sau opt ore. În tot acest interval vei beneficia de fotografii la diferite dimensiuni, tipărirea fotografiilor pentru toți invitații, diverse fundaluri, recuzită amuzantă cabină foto sau grafică personalizată. Este bine ca la început să iei în calcul toate pachetele oferite și să îl identifici pe cel care ți se potrivește cel mai bine.

Un alt aspect important de care trebuie să ții cont este cel referitor la numărul de invitați pe care îi vei avea. Din experiența noastră am observat că numărul de persoane care participă la orice eveniment influențează în mod direct și durata de timp pe care aceștia o petrec în fața cabinei foto. Prin urmare, trebuie să ai în vedere că daca vei avea o nuntă cu +400 de invitați, este foarte probabil să ai nevoie de aproximativ 8 ore pentru ca aceștia să se bucure de cabina foto. În cazul în care vei avea sub 200 de invitați s-ar putea să ți se potrivească un pachet de patru sau șase ore în care vă veți bucura cu toții de distracția oferită de cabina foto.

Cabina Foto Nunta

În cazul în care gașca ta de prieteni este una foarte amuzantă și știi că se bucură de fiecare eveniment la cote maxime, atunci cel mai bine ar fi să le oferi tot timpul necesar pentru a se distra și cu cabina foto. Chiar dacă numărul de invitați este mai mic, trebuie să ai în vedere ca aceștia să poată obține amintiri unice și spontane.

Sunt unii furnizori de servicii închiriere cabină foto care folosesc cele mai ieftine materiale posibile. Ce se va întâmpla în această situație? Fotografiile realizate la cabina foto se vor decolora după doar câteva luni și nu vor mai arăta bine deloc. Recomandarea noastră este să-i soliciți furnizorului să îți arate câteva fotografii tipărite în urmă cu un an sau doi și eventual să vorbești cu mirii unui eveniment la care a asigurat serviciile de cabină foto în trecut.

 

Cabina foto: avantaj pentru nunta mea

În primul rând distracția. Știm că acesta este cel mai important lucru pe care îl iei în calcul și pe care îți dorești să îl oferi invitaților tăi. Și cum altfel ai putea să îi faci să se simtă bine, daca nu cu ajutorul unei cabine foto? Imaginează-ți că toți cei dragi ție vor avea parte de recuzita necesară pentru a se transforma pentru câteva minute într-un personaj cunoscut. Poate Elvis Presley? Marilyn Monroe? Carnaval? Super-eroi? Sau poate niște ochelari gigantici și o pălărie haioasă i-ar prinde mai bine?Cabina Foto Nunta

Un alt avantaj al cabinei foto este că nu trebuie să ai răbdare până ce vor sosi fotografiile. Acestea sunt printate pe loc și oferite direct invitaților tăi. Poți chiar să le oferi sub forma de magnet. În felul acesta își vor putea aminti în fiecare zi de nunta ta. De asemenea, pot fi printate în mai multe exemplare astfel încât să le oferi și celor care din păcate nu au reușit să ajungă la nunta. Și toată lumea este fericita, nu?

Gândește-te, cum ar fi ca fiecare moment surprins cu ajutorul cabinei foto să fie fix după placul tău. Și aici ne referim la o grafică personalizată pentru fotografii, la fundaluri care sa corespundă cu tematica evenimentului tău, propsuri și la câteva mesaje personalizate care să aducă un zâmbet și mai mare pe chipul celor dragi. Da, cabina foto le cuprinde pe toate și te poți bucura chiar și tu de ele. Trebuie doar să alegi ceea ce ți se potrivește.

”Da, am ales cabina foto potrivita pentru nunta mea”

Acesta este răspunsul pe care îl așteptăm de la tine după ce ai parcurs rândurile de mai sus. Sperăm că te-am ajutat și că ți-am oferit informațiile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește cabina foto. Te invităm să descoperi care sunt pachetele de ofertă cabină foto furnizate de noi, care au fost câteva din evenimentele la care noi am participat alături de cabina foto și multe alte servicii pe care ți le putem oferi.

blank
WhatTheFoto Editor

Leave your comment