Despre like-uri, stele și comentarii!

martie 12, 2018 Admin Fara Categorie

A sosit momentul să scriem despre like-uri si stele! Intenționam de ceva vreme să scriem despre acest subiect, dar am tot amânat momentul. Totuși o întamplare, relativ recentă, ne determină să punem pe blog aceste rânduri. O să revenim asupra subiectului ulterior.

Acum să spunem că nu am urmărit niciodată să avem cât mai multe like-uri la postările noastre pe facebook. E drept, nu ne cădea bine când vedeam că sunt puține pe pagină, dar am lăsat totul să decurgă de la sine. Nici acum nu sunt prea multe însă cele care sunt au fost acordate de către cei cărora le-au plăcut ce au văzut pe pagina noastră. Au fost și câteva persoane care și-au retras aprecierea, după un timp, dar asta face parte din regulile jocului. Fiecare are dreptul la exprimarea liberă a opiniilor sale, opinii care, motivat sau nu, pot să se schimbe pe parcurs.

blankNu am cerut în mod explicit persoanelor care au beneficiat de serviciile noastre să ne acorde stele pe pagina de facebook, nici măcar nu am insistat să pună comentarii. Am lăsat la libera lor apreciere, satisfactia noastră a fost deplină când am reușit să ne achităm de obligațiile asumate. Ne-am bucurat că am contribuit și noi la reușita evenimentului la care am participat, am fost mulțumiți când am văzut că invitații s-au simțit bine în fața cabinei foto.

Revenind la momentul care a determinat scrierea acestor rânduri, să spunem că dacă pe facebook stăm foarte bine având numărul maxim de stele:5 pe google avem o problemă, prin aceea că avem o singură apreciere și aceea cu o stea! Nu ne-a picat deloc bine acest lucru, dar am încercat, fără succes, să aflăm motivația persoanei care a fost nemulțumită de prestația noastră. Adică dacă tot ai acordat o stea măcar spune și ce nu ți-a plăcut! Tăcerea acesteia sau refuzul de a răspunde la mesajul nostru nu credem că-i face cinste. Urmărim tot timpul să ne perfecționăm serviciile, suntem deschiși observațiilor, dar nu putem accepta să fim criticați fără motiv. Nu facem din asta un mare caz, dar am vrea să fim tratați cu aceeași seriozitate cu care și noi ne tratăm clienții. Să auzim numai de bine!

blank
Admin

Leave your comment