Fotografiile magnetice – mărturii de nuntă sau alt eveniment!

februarie 20, 2018 Admin Fara Categorie

blankMărturiile de nuntă sunt mici suveniruri care se oferă celor care au participat la acest eveniment. Sunt oferite atât în semn de mulțumire cât și ca un mic cadou pentru participarea la eveniment. Dar mărturiile nu sunt oferite doar în cadrul nunților, ele pot fi oferite și la alte evenimente, precum: petreceri de botez, de onomastică sau diverse aniversări.

În general, mărturiile sunt puse pe mese înainte de începerea petrecerii, pentru fiecare familie în parte. Însa ele pot fi înmanate și atunci când invitații ajung la eveniment sau pe parcursul acestuia. În această categorie intră fotografiile magnetice, care sunt un cadou perfect pentru invitații, familia, prietenii sau clienții dumneavoastră. Fotografiile magnetice pot fi oferite ca mărturii de nuntă, de botez sau cadou invitaților la aniversări.

Sunt perfecte pentru evenimente și petreceri corporate, fiind un excelent material promoțional și un cadou pe care puteți să îl oferiți participanților sau invitaților la evenimente.

Fotografiile magnetice sunt cel mai modern și spectaculos trend în materie de evenimente și monden.

Fotografiile magnetice sunt unice – în fiecare clipă le veți putea revedea, pe birou, pe frigider. Nu e nevoie sa le cautați în albume sau în calculator. În momentul în care le vor primi, toți invitații vor fi entuziasmati !

Veti avea cele mai moderne fotografii magnetice ! Ultima modă la un eveniment care se respectă !

O amintire de neuitat pe care o să o puteți expune oriunde vă doriți, cu o durată de viață extrem de mare !

blank
Admin

Leave your comment