Invitatie Nunta Digitala
Invitatiile nu trebuie sa fie doar printate

Mai avem 2 invitatii digitale GRATUITE!

Ne aflăm cu toții intr-o perioadă dificilă din cauza coronavisului, de aceea gândul nostru este la voi viitori miri și mirese.

Iar ca să vă ajutăm cu re-programarea nunții, fară să fiți nevoiți să mai cheltuiți încă o dată bani pe invitații, vă oferim digitalizarea invitației complet gratuit, pentru un număr limitat de evenimente, chiar dacă nu aveți un contract încheiat cu noi pentru cabina foto, acest servicu este oferit mirilor care se află în aceeași situație neplacută de a re-programa nunta ca și clienții noștri care beneficiază de acest serviciu acum.

Ce înseamnă o invitație digitală?

Invitația digitală, este o pagină web, veți primi un link care o să conțină numele mirilor.nunta.date care poate fi distribuit ușor invitaților în mediul online.Deasemenea este important să avem o poză cu vechea invitație care să ateste faptul că într-adevăr modificați data nunții și va servi drept inspirație pentru noi , încercăm să facem să arate asemănător cu cea printată.

Ce trebuie să faceți ca să beneficiați de acest serviciu gratuit?

  1. Să completați formularul de mai jos în care solicitați acest serviciu
  2. Să încărcați o poză cu vechea invitație printată (maxim 2mb)
  3. Să încărvați câte o poză individuală cu voi (maxim 2mb)
  4. Să aveți puțină răbdare, în câteva zile în funcție de volumul de lucru, invitația nouă va fi gata de distribuit tuturor invitaților.

Haideți să nu lăsăm virusul să strice un eveniment deosebit din viață.

Vă dorim multă sănătate !

Doresti sa iti digitalizam gratuit invitatia ? Completeaza formularul de mai jos