Mosaic Foto este acel element spectaculos și îndrăgit de toți invitații, despre care se va vorbi la superlativ mult timp după eveniment. Din câteva sute de fotografii tipărite una câte una se formează un perete mozaic. Dacă ești lângă perete, vezi fiecare fotografie foarte bine. Dacă te depărtezi câțiva metri observi o imagine – mozaic surpriză. Niciunul din invitați nu bănuiește ce fotografie se formează. Doar organizatorul petrecerii știe. Dar va fi o surpriză și pentru tine să descoperi imaginea formată pe mozaic.

Mosaic Foto: Pregătiri înainte de eveniment

O bună planificare a Mosaic Foto înainte de eveniment asigură 75% din succesul și distracția din jurul mozaicului foto. Recomandările noastre pentru planificarea evenimentului tău, fie că este vorba de nuntă, botez sau petrecere corporate:

 • Te ajutăm să alegi fotografia de mozaic potrivită pentru eveniment. Facem împreună simulări, găsim cea mai bună variantă, care poate fi: o imagine, un logo, un mesaj sau altceva.
 • Doar noi și organizatorul petrecerii știm ce imagine de mozaic se va realiza, pentru restul este surpriză.
 • În funcție de numărul de invitați, de buget și de fotografia de mozaic ce trebuie realizată stabilim împreună de câte ”piese” este nevoie în ”puzzle”-ul ce compune mozaicul: 100 de fotografii, 400 sau mai multe.
blank

Mosaic Foto: Realizarea fotografiilor ce compun mozaicul

Există trei mari surse pentru fotografiile de la eveniment ce vor compune mozaicul:

 1. Cabina foto instalată la eveniment: Asistentul cabinei WhatTheFoto va realiza fotografii invitaților la eveniment și le va tipări.
 2. Fotograful oficial al evenimentului: Prin conectarea camerei de fotografiat la rețeaua wireless vor fi tipărite fotografiile.
 3. Fotografiile realizate de invitați cu mobilul: Invitații realizează fotografii pe care le trimit spre tipar asistentului WhatTheFoto.

Pe măsură ce evenimentul se desfășoară, asistentul WhatTheFoto va tipări tot mai multe fotografii din mozaic, pe care le va lipi pe panoul de PVC. Pe tot parcursul evenimentului, suspansul este în toi: oare ce imagine va ieși, ce vom obține? Ce mozaic se formează, fotografie cu fotografie? Frumusețea este că doar organizatorul petrecerii știe, restul doar presupun. Este ca un puzzle în care zeci de oameni încearcă să ghicească ce va ieși. Evident că după ce se completează 50-70% din imagini pe perete, va fi mult mai ușor să ghicești ce imagine rezultă.

mosaic foto
mosaic foto
blank

Mosaic Foto: Ce primești la finalul evenimentului

În momentul în care asistentul foto a tipărit toate fotografiile și le-a lipit pe panou, mozaicul foto este gata! Dacă te uiți de aproape, vezi fiecare poză perfectă. Dacă faci câțiva pași în spate vezi imaginea de mozaic.

La sfârșitul evenimentului primești următoarele:

 • Mozaicul format din sutele de fotografii lipite pe panoul din PVC.
 • Suportul de prins mozaicul în perete.
 • Imaginea digitală a mozaicului – dacă vrei să îl mai tipărești.
 • Fiecare fotografie în parte în format digital.

Mosaic Foto pentru evenimente corporate

Mosaic Foto este apreciat de invitații evenimentelor de afaceri și permite oportunități spectaculoase de branding. Logo-ul companiei? Un slogan? Fotografia noului produs? Ce vei alege pentru fotografia de mozaic formată din sutele de fotografii realizate în timpul evenimentului? Important este să așezi șevaletul cu fotografii într-un loc cât mai vizibil și să povestești oamenilor despre ce se va întâmpla acolo. Până se completează mozaicul sigur se vor aduna oamenii să vadă despre ce este vorba. 

mosaic foto corporate

Mosaic Foto pentru nuntă și botez

Mosaic Foto este o idee creativa nou-nouță pentru nuntă, botez sau alte evenimente fericite din viața omului. Sunt puține noutățile pe care poți să le aduci la evenimentul tău și să îți permită să implici invitații, să-i antrenezi la distracție, să stârnești curiozitatea și entuziasmul. Mozaicul este unul din aceste elemente.

Cum funcționează Mosaic Foto la nuntă și botez?

 • Cu mirii, cu părinții, cu socrii sau cu nașii stabilim înainte de eveniment fotografia principală care să fie realizată din mozaic La dimensiunea de 2 X 3 m sau mai mare. Decidem împreună din câte fotografii mici va fi compus mozaicul.
 • Începe evenimentul. Panoul cu mozaicul necompletat este așezat la loc vizibil și invitații sunt anunțați de fotografii.
 • Pe măsură ce Evenimentul se desfășoară, asistentul WhatTheFoto tipărește fotografiile realizate la eveniment cu invitații și le lipește una câte una pe suportul de plastic așezat pe șevalet la loc de cinste.
 • Mozaicul începe să se contureze. Invitații încearcă să ghicească ce imagine iese și își dau cu părerea.
 • La final, mozaicul este completat. Dacă îl privești de aproape vezi fiecare fotografie, cu fiecare invitat. Dacă te depărtezi câțiva pași vezi marea imagine mozaic. Absolut spectaculos.
blank
mosaic foto nunta

Cât costă Mosaic Foto

Realizarea mozaicului foto la evenimente a devenit posibilă în ultimii ani grație unei noi tehnologii disponibile și pentru Cabina WhatTheFoto. Marele nostru avantaj este că îți oferim pe loc, înainte de sfârșitul evenimentului, Mosaic Foto finalizat. Nu trebuie să mai aștept zile în șir după eveniment pentru a primi mozaicul.

Prețul pentru Mosaic Foto se stabilește în funcție de următorii parametri:

 • Dimensiunea tabloului mozaic dorit. Cat de mare dorești să fie imaginea finală?
 • Dimensiunea și numărul pătrățele lor care compun mozaicul. Există trei dimensiuni posibile: 5 x 5 cm, 13 x 13 cm sau 15 x 10 cm.
 • Durata evenimentului – în funcție de cat timp va petrece asistentul WhatTheFoto la eveniment.
 • Eventualele opțiuni suplimentare, exemplu: fotografii tipărite de două ori ca să primească și invitații câte un exemplar.
 • Locația evenimentului – depărtarea față de locația noastra din București.

Mosaic Foto digital (online)

Nou! Mosaic Foto obținutdigital, dar la fel de spectaculos

Organizezi un eveniment online: webinar, prezentare de produs, lansare? Chiar dacă evenimentul este online, Mosaic Foto rămâne o idee spectaculoasă, apreciată de către invitați:

 • Fotografiile pentru mozaic provin de la invitații la evenimentul online, aflați fiecare în diferite locații.
 • Mozaicul se formează pe un website online, pe care invitații pot vedea progresul în timp real.
 • După eveniment, obții atât mozaicul tipărit cât și mozaicul online. Îl vei putea folosi la sediul companiei sau în altă locație.