Nunta de la A la Z – Ziua 2

februarie 18, 2018 Admin Targuri Stiri

Astazi am avut primul angajat part-time, pe domnul Gabriel Oana, care desfășoară o campanie super mișto #doneziMangajezi, la care am contribuit și noi. Mai multe detalii despre campanie se găsesc pe pagina lui, mai are un pic și adună suma necesară pentru a-și ajuta prietenul. Pe această cale vrem să-i mulțumim pentru ajutorul acordat, și pentru sugestiile sale în materie de marketing, întrucăt ne vor fi de real ajutor în activitatea viitoare.

blank

A fost o afluență mai mare de public, dar și strategia noastră de abordare a potențialilor clienți a fost diferită. Folosind tehnologia green screen am reușit să-i facem pe oameni curioși să încerce noua cabină foto, pe care am inaugurat-o cu acest prilej.

Bine, si cabina, cu un aspect deosebit, gratie eforturilor depuse de cei de la firma addict.ro care s-au întrecut pe ei în realizarea acesteia, a atras privirile vizitatorilor. Astfel că doritorii au facut fotografii, printate pe loc, ei fiind pozitionați în diferite locații de pe glob, spre amuzamentul deplin al acestora. Mai ales că au avut la dispoziție și recuzită din cufărul nostru.

Multumim celor care ne-au vizitat, vă asteptăm și astăzi, în ultima zi a expoziției, pentru că v-am pregatit noi surprize!

 

 

 

blank
Admin

Leave your comment