NUNTA DE LA A LA Z – ZIUA 3

februarie 19, 2018 Admin Fara Categorie

A treia și ultima zi de la Târgul de nunți din Baia Mare a stat sub auspiciile unei ploi mărunte la început, fapt care ne-a creat o stare de inconfort. Știi cum e, când vremea e urâtă afară nu scoți nici un câine din casă, așa că ne gândeam că vom duce lipsă de vizitatori. De ce ar fi bătut drumul până la expoziție dacă trebuia să-și scoată umbrela din dulap, sau de unde o ține fiecare? Cu toate acestea, cei care au avut un interes au vizitat standurile și, spre bucuria noastră, au fost și persoane care, deși nu aveau pe listă cabina foto, au fost atât de plăcut impresionați încât s-au hotarat pe loc că nu trebuie să le lipsească de la nuntă.

Nu avem prea multe cuvinte de laudă la adresa organizatorului, pentru că i-a lăsat pe expozanți să se manifeste cum au vrut, iar cel mai deranjant a fost faptul că, deși mai erau 3 ore până la încheierea evenimentului, unii au început să-și strângă standurile, ceea ce a creat o notă de disconfort vizibilă pentru puținii vizitatori care mai soseau.

Cu speranța că poate la edițiile viitoare va fi mai bine, ne declarăm multumiți, iar pentru noi a fost o experiență utilă această primă participare la o astfel de manifestare. Un gând bun celor care ne-au vizitat, pentru că au testat cabina noastră, și mulțumiri celor care au avut încredere să perfecteze o colaborare cu noi!

blank
Admin

Leave your comment