Direct pe magnet

Cabina foto WhatTheFoto poate acum să printeze și direct pe magnet! Pentru a oferi acest serviciu am fost nevoiți să procedăm la achizițonarea unei imprimante speciale din America, unică în România în acest moment. Dar a meritat efortul!

De aceea și costurile sunt puțin mai ridicate și greu de estimat, fără o discuție în prealabil despre eveniment. Dar dacă doriți ca evenimentul vostru să fie unul deosebit și să oferiți mărturii magnetice direct din imprimantă, fără clasicile benzi pe care le-ați vazut până acum la alte cabine foto, nu ezitați și lăsați-ne un mesaj pe pagina de contact.

blank

Folie Magnetică

În toate pachetele noastre de servicii am inclus benzi magnetice de 1.5 x 15cm, care sunt suficient de puternice pentru a ține pozele pe suprafețele metalice.

Dar dacă doriți se poate face upgrade la pachetul cabinei foto pentru a oferi magneți care se lipesc pe toata suprafața pozei, fie că vorbim de strips-uri10x15cm sau pozele tip carte poștală10x15cm, situație în care se modifică și prețul pachetului de servicii.