Reprogramarea nunților – o soluție de luat în calcul

aprilie 7, 2020 Admin Fara Categorie

Într-o perioadă dificilă, atât pentru prestatorii de servicii în domeniul evenimentelor (nunți, botezuri, majorate, aniversări, petreceri corporate, etc) cât și pentru persoanele/firmele care aveau planificate astfel de evenimente, se pune o întrebare firească: ce facem?

Situația și perspectivele pe termen scurt nu sunt deloc favorabile, mai ales că se va anunța iminenta prelungire a stării de urgență cu încă 30 de zile. Deci, mai mult ca sigur, evenimentele planificate până la 15 mai a.c. nu vor avea loc. Se impune atunci ca persoanele care până acum erau în ,,stand by’’ cu luarea unei decizii să acționeze.

În opinia noastră anularea evenimentului nu este o soluție, pentru că pregătirile erau aproape finalizate. Astfel că e oportun să se gândească la o nouă dată pentru evenimentul lor, fie în a doua parte a acestui an sau anul viitor. Va fi dificil pentru că în general ziua de sâmbătă este deja rezervată de ceilalți care au ales data anterior. Plus că va fi nevoie ca toți furnizorii de servicii aleși să fie disponibili, ori și aceștia au evenimente luate în agendă.

blankO oportunitate ar fi ziua de duminică, zi care nu era prea agreată înainte de teama ca nu cumva invitații să plece mai devreme de la nuntă, știut fiind faptul că a doua zi marea majoritate urma să meargă la locul de muncă. Dar să ne amintim faptul că, în mod tradițional, înainte cu ceva vreme, în țara noastră nunțile aveau loc duminica. Am prins, unii dintre noi, perioada în care se lucra inclusiv sâmbăta iar singura zi de distracție era duminica. Atunci nunta începea pe la pranz, ținea până noaptea, cât rezista fiecare, iar a doua zi se mergea și la muncă! De ce nu ar fi posibil și acum?

O altă soluție ar fi în timpul săptămânii, dar e mai greu de acceptat, cu toate că noi am fost și la astfel de nunți/botezuri, nu mai vorbim de petreceri corporate, și mai avem planificate câteva deja în agendă. Recomandabil ar fi ca acum să mai rezervați o dată, pe lânga cea planificată inițial, de comun acord cu furnizorii voștri, pentru a avea o alternativă dacă evenimentul nu poate avea loc.blank

În mod cert însă e necesar să vă grăbiți pentru că datele se ocupă incredibil de repede. Având în vedere situația actuală, când multe evenimente se amână pentru anul viitor, anticipăm un an 2021 foarte încărcat. Vor ieși în câștig cei care se grăbesc să-și aleagă data, localul și furnizorii de servicii cât mai sunt disponibili.

În ceea ce ne privește rămânem aproape de clienții noștri și împreună cu siguranță vom găsi cea mai bună soluție. Dacă sunteți în căutarea unei cabine foto pentru evenimentul vostru sau dacă furnizorul inițial nu mai este disponibil când ați reprogramat nunta, vă oferim 5 motive pentru a alege serviciile noastre:

– avem date disponibile atât în partea a doua a acestui an cât și în 2021;

-îincheiem contractele online pentru a respecta distanțarea socială;

– nu se plătește avans în perioada stării de urgență;

– păstrăm aceleași prețuri până la finalul anului 2021;

– oferim posibilitatea achitării serviciilor cu cardul și în rate pentru cei care au Star BT.

BONUS: oferim digitalizarea gratuită a invitației de nuntă într-o pagina web.

Mulțumim și aveți grijă de voi!

blank
Admin

Leave your comment